De eindejaarsactie van Ondernemend Waasmunster :

Het afgelopen jaar hebben we geleerd dat ‘kopen in Waasmunster’ een must is. Wanneer we in eigen streek gaan wandelen of fietsen, kunnen we genieten van een drankje of versnapering bij onze horeca (hopelijk intussen of binnenkort terug mogelijk), eventueel via take-out. We hoeven zelfs niet uit “ons kot” te komen om vers bereide maaltijden te laten leveren. Een fietswinkel binnenstappen, boodschappen doen zonder file, van een kappersbezoek genieten, … Wat een luxe ! Ondernemen in Waasmunster draagt veel bij tot onze samenleving.

De Waasmunsterse handelaar is graag gezien. Dat blijkt uit onze succesvolle eindejaarsactie: tijdens de actieperiode is er voor meer dan 35.000 euro aan extra waardebons verkocht. 50 deelnemers aan de actie wonnen een exclusieve fles champagne. Wegens de corona-maatregelen was een fysieke prijsuitreiking niet mogelijk. OW bezorgde de winnaars ondertussen de flessen.

De waardebonnen van € 5 en € 10 kunnen nog altijd aangekocht worden. Je kan ze besteden bij onze plaatselijke handelaars. De huidige bonnen zijn geldig tot eind december 2022 en je kan ze kopen bij:

• Foto Katrien Baert – Stationsstraat 147 – Tel : 052 46 23 27

• Himitex Naaiatelier – Groenselstraat 107 – Tel : 09 349 65 37

• Fietsen Van Mele – Ommegangsdreef 3 – Tel : 052 46 38 04

• VVV Toerisme – Vierschaar 1, gemeentehuis – Tel : 052 46 00 11

Hou rekening met de actuele coronamaatregelen. (Op het moment van opmaak is het nodig om een afspraak te maken met het verkoopspunt.)